Activiteiten Antwerpen

Antwerpen bezoeken of ontdekken? Award winnende gids Tanguy Ottomer verzamelde originele activiteiten in Antwerpen, hét centrum van de wereld volgens haar bewoners. Ontdek alle activiteiten onderaan!

✆ 0494.254.159 Contacteer ons

BeroepsBelg Tanguy Ottomer

Gepassioneerde gids en personal shopper Tanguy Ottomer (1981) bouwde zijn eenmanszaak uit tot het succesvolle 'Buro BeroepsBelg' dat verschillende originele activiteiten en meer aanbiedt in verschillende Belgische steden. Zijn spontane aanpak leverde hem veel lof op, onder andere van The New York Times, The Financial Times en CNN, die Tanguy uitriep tot "one of the 7 savviest tour guides in the world"

Ontdek binnen deze pagina zijn aanbod aan leukste activiteiten in Antwerpen! Graag een gids in de hand? Ontdek onze boeken via de webshop!

Leukste activiteiten Antwerpen met BeroepsBelg aan je zijde!

Ontdek waarom Antwerpenaars zo vol zijn van hun stad! Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je steeds terug via onderstaande knop. Boek bovendien via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting. PS: Meest gestelde vragen rond onze gidsen, dagactiviteiten Antwerpen en meer kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Eilandje 2.0

Het Eilandje, eerst als havenbuurt, vandaag als de meest belovende wijk van Antwerpen. Met musea als het MAS en het Red Star Line, het gloednieuwe Havenhuis, oogverblindende lofts en dure jachten heeft deze voormalige havenbuurt veel te vertellen. De mix van cultuur, architectuur en een knap staaltje van stadsinnovatie komen hier allemaal aan bod.

Deze activiteit reserveren

Time Machine Antwerpen

Deze activiteit werd gecreëerd door professionele gids Tanguy Ottomer die verschillende archieven indook om een unieke verzameling te presenteren zowel in het boek "Time Machine Antwerpen" als in deze onvergetelijke dagactiviteit. Werkelijk "a trip down memory lane" voor de minder jonge deelnemer of een boeiende ontdekking voor anderen!

Deze activiteit reserveren

Activiteiten Antwerpen bij BeroepsBelg.

De modewandeling

Antwerpen is de modecentrum van België. Sinds 1963 kan je aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen de opleiding Mode volgen. Het is daar waar de Antwerpse Zes elkaar leerden kennen en internationaal bekend werden. 
Hoe is dit allemaal begonnen en wie zijn deze Zes van Antwerpen? 
Uw BeroepsBelg, Tanguy Ottomer, vertelt er u alles over tijdens zijn meest succesvolle activiteit "De Modewandeling".

Deze activiteit reserveren

Handelsbeurs Antwerpen

"De moeder der beurzen ter wereld". De handelsbeurs in Antwerpen stond model voor die van Londen, Parijs en New York en heeft een ongelooflijk rijke geschiedenis. Tijdens deze exclusieve rondleiding kom je de vele geheimen te weten van deze parel aan de Antwerpse kroon. Ga mee op stap met een kenner die het verleden, het heden en de toekomst van dit paleis zal onthullen tijdens een van onze dagactiviteiten Antwerpen.

Deze activiteit reserveren

Activiteiten Antwerpen bij BeroepsBelg.

Nello & Patrasche

Het meest gelezen verhaal ter wereld over Vlaanderen speelt zich volledig af in de Koekenstad. Nello & zijn hond Patrasche zijn enorm gekend in Japan; er zijn zelfs 5 Hollywoodfilms gemaakt over dit verhaal, en amper iemand kent het hier. Waarom is het zo bekend in het buitenland? Wie schreef dit succesvolle verhaal in 1872? Leer dit sprookje vol vriendschap en trots kennen met onze gids Antwerpen aan je zijde!

Deze activiteit reserveren

Art down the street

Dagactiviteiten Antwerpen gezocht? De stad is eigenlijk één groot openlucht museum. Je kan er beelden, graffiti- en stripmuren, fonteinen etc ontdekken. Kijk met een open geest naar al het schone wat het straatbeeld te bieden heeft. Wist je dat België het meeste striptekenaars heeft per vierkante kilometer? Of dat er maar liefst 200 beelden de straten sieren in Antwerpen? De meest verrassende activiteit bij BeroepsBelg!

Deze activiteit reserveren

Activiteiten Antwerpen bij BeroepsBelg.

Cafélegendes 1

De geheimen van enkele stadslegendes, aangevuld met leuke, dorstlessende stops in verschillende bruine kroegjes, is de rode draad van deze succesvolle dagactiviteit in Antwerpen. Bedrijven, families en vrienden kunnen hier hun hart ophalen. Zeg nu zelf, wie drinkt er niet graag een drankje in goed gezelschap op een mooie plek?

Deze activiteit reserveren

Zuiders Antwerpen

Het warmste deel van de Stad werd vroeger opgedeeld in een cultureel en een havengedeelte. In de 21ste eeuw werd deze ganse wijk omgedoopt tot een buurt van kunsten, galerieën en hippe bars. Leer deze gezellige wijk kennen als geen ander, dankzij Tanguy Ottomer, tijdens deze fantastische activiteit "Zuiders Antwerpen".

Deze activiteit reserveren

Activiteiten Antwerpen op maat

Wil je graag een activiteit in Antwerpen geheel naar jouw wensen laten ontwerpen? Kan je geen keuze maken tussen onze activiteiten en wil je een mix van verschillende wandelingen? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dan is "Antwerpen op Maat" de beste keuze voor jou.

Opkomende activiteiten om naar uit te kijken!

Ondertussen bieden we al verschillende activiteiten aan in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent en Knokke. Toch is BeroepsBelg altijd volop bezig met het uitbreiden van zijn aanbod. Zo mag je onder andere de steden Leuven, Mechelen en Hasselt in de nabije toekomst verwachten. Graag op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact op.

Alle activiteiten bekijken Contacteer ons

Activiteiten Antwerpen bij BeroepsBelg.

Volg onze dagactiviteiten Antwerpen en meer via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Tours
Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze