Activiteiten Knokke

Activiteiten Knokke gezocht? Award winnende gids en bestseller auteur Tanguy Ottomer kent dé leukste activiteit in Knokke. Hét Saint-Tropez van België, de parel aan de Belgische Kust. Ontdek het onderaan!

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

Knokke bezoeken gezocht?

Activiteiten Knokke of activiteiten Belgische kust:

Knokke-Le-Zoute is meer dan een shopping paradijs aan de Belgische kust. De verrassende architectuur, boeiende kunstenaars, wereldbekende sterren en royals maakten van dit kustdorpje het Saint-Tropez van België.

Op de fiets in Knokke met een gepassioneerde gids

Activiteiten Belgische kust gezocht? Bezoek Knokke! Het Saint-Tropez van België, heeft door de eeuwen heen haar schitterende status meer dan verdiend. De crème de la crème van kunstenaars, architecten, beroemdheden en vogels kan je hier allemaal terugvinden.

Wist je dat Marlène Dietrich, Frank Sinatra en Keith Haring hier vroeger wel eens vertoefde? Het Casino werd ontworpen door dezelfde architect die De Singel heeft gebouwd in Antwerpen? Kortom, spring op je fiets en ga mee op fietstocht met onze gids Knokke en beleef het "Knokke van vroeger"... Een van de leukste activiteiten aan de Belgische kust.

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je steeds terug via onderstaande knop. Boek bovendien via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting. PS: Meest gestelde vragen rond onze gidsen en activiteiten in Knokke kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Activiteiten Knokke en meer. Ontdek opkomende steden!

Ondertussen beschikken we al over verschillende activiteiten in Knokke, Brussel, Brugge, Gent en Antwerpen. Toch is BeroepsBelg altijd volop bezig met het uitbreiden van zijn aanbod. Zo mag je onder andere de steden Leuven, Mechelen en Hasselt in de nabije toekomst verwachten. Graag op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact op.

Alle activiteiten bekijkenContacteer ons

Activiteiten Knokke of activiteiten Belgische kust dankzij BeroepsBelg.

Activiteiten Knokke of activiteiten Belgische kust dankzij BeroepsBelg.

Volg onze activiteiten in Knokke via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Tours
Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze