Gezocht: trotse BeroepsBelg in Brussel!

Gezocht: een trotse BeroepsBelg in Brussel!


Bij BeroepsBelg zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten die willen werken in een bruisende en veelzijdige omgeving. Een verzorgd voorkomen en beleefdheid zijn voor ons essentieel, aangezien we onze klanten de beste ervaring willen bieden.  Als je daarnaast meertalig bent, is dat een grote bonus! Brussel is een smeltkroes van culturen en nationaliteiten, dus het vermogen om jezelf vlot uit te drukken in verschillende talen zal zeker van pas komen.

Heb je al ervaring in toerisme, gastvrijheid of het begeleiden van rondleidingen? Fantastisch! We zijn altijd op zoek naar talent met een bewezen staat van dienst, maar staan ook open voor enthousiaste nieuwkomers die graag willen groeien in hun rol als BeroepsBelg.

Als je klaar bent om deel uit te maken van een dynamisch team en je passie voor België wilt delen met bezoekers van over de hele wereld, twijfel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Samen kunnen we van jou een trotse BeroepsBelg maken.

Stuur je CV en motivatiebrief naar via deze link en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent om ons team te versterken. We kijken ernaar uit om van je te horen!


Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze