21 januari 2019

Oproep

Wat weet u weten jullie over de Handelsbeurs?

2019 wordt een belangrijk jaar voor onze schone Scheldestad: het jaar waarin de Handelsbeurs uit haar lange slaap ontwaakt. In het najaar zal in het monumentale pand opnieuw de deuren openen.

Natuurlijk wil ik zo’n wedergeboorte niet missen! Ik ben dan ook fier dat ik de kans krijg om dit alles van op de eerste rij mee te maken. Samen met de Handelsbeurs Antwerpen NV werk ik aan een boek over de beurs haar boeiende geschiedenis. Dit rijkelijk geïllustreerde en luxueus uitgegeven boek zullen we voorstellen op de feestelijke opening in het najaar.

Om van ons boek het pareltje te maken dat de Handelsbeurs verdient, kunnen wij jullie hulp goed gebruiken. Kennen jullie nog een interessante of straffe anekdote over de Handelsbeurs? Hebben jullie er zelf ooit op de beurs gehandeld of een evenement bijgewoond? Kennen jullie mensen die we zeker aan het woord moeten laten in dit boek? Hebben jullie foto’s, prentbriefkaarten of andere documentatie die we mogen bekijken? We willen alles weten wat er te weten valt, dus aarzel niet om ons een berichtje te sturen op handelsbeurs@beroepsbelg.be

Veel dank, en tot ziens in de Handelsbeurs. 

Tanguy


Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze Book online now!