Stadsgids Antwerpen

Antwerpen, het centrum van de wereld volgens haar bewoners. Award winnende stadsgids Tanguy Ottomer selecteerde de beste plekken en gidsen om jouw bezoek aan Antwerpen onvergetelijk te maken. Ontdek ons aanbod onderaan!

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

BeroepsBelg Tanguy Ottomer

Gepassioneerde stadsgids en personal shopper Tanguy Ottomer (1981) bouwde zijn eenmanszaak uit tot het succesvolle 'Buro BeroepsBelg' dat verschillende originele tours en meer aanbiedt in verschillende Belgische steden. Zijn spontane aanpak leverde hem veel lof op, onder andere van The New York Times, The Financial Times en CNN, die Tanguy uitriep tot "one of the 7 savviest tour guides in the world"

Ontdek binnen deze pagina zijn aanbod aan tours in Antwerpen! Graag een stadsgids in de hand? Ontdek onze boeken via de webshop!

Ontdek Antwerpen met een BeroepsBelg aan je zijde!

Ontdek waarom Antwerpenaars zo vol zijn van hun stad! Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je steeds terug via onderstaande knop. Boek bovendien via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting.

PS: Meest gestelde vragen rond onze stadsgidsen en tours kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Eilandje 2.0

Het Eilandje, eerst als havenbuurt, vandaag als de meest belovende wijk van Antwerpen. Met musea als het MAS en het Red Star Line, het gloednieuwe Havenhuis, oogverblindende lofts en dure jachten heeft deze voormalige havenbuurt veel te vertellen. De mix van cultuur, architectuur en een knap staaltje van stadsinnovatie komen hier allemaal aan bod.

Deze tour reserveren

Time Machine Antwerpen

Deze tour werd gecreëerd door stadsgids Tanguy Ottomer die verschillende archieven indook om een unieke verzameling te presenteren zowel in het boek "Time Machine Antwerpen" als in deze onvergetelijke tour. Werkelijk "a trip down memory lane" voor de minder jonge deelnemer of een boeiende ontdekking voor anderen!

Deze tour reserveren

Stadsgids Antwerpen bij BeroepsBelg.

De modewandeling

Antwerpen is de modecentrum van België. Sinds 1963 kan je aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen de opleiding Mode volgen. Het is daar waar de Antwerpse Zes elkaar leerden kennen en internationaal bekend werden. 
Hoe is dit allemaal begonnen en wie zijn deze Zes van Antwerpen? 
Uw BeroepsBelg, Tanguy Ottomer, vertelt er u alles over tijdens zijn meest succesvolle tour "De Modewandeling".

Deze tour reserveren

Handelsbeurs Antwerpen

"De moeder der beurzen ter wereld" staat in Antwerpen. De handelsbeurs in Antwerpen stond model voor die van Londen, Parijs en New York en heeft een ongelooflijk rijke geschiedenis. Tijdens de exclusieve rondleiding "Handelsbeurs vroeger & nu" kom je de vele geheimen te weten van deze parel aan de Antwerpse kroon. Ga mee op stap met een kenner die het verleden, het heden en de toekomst van dit paleis zal onthullen.

Deze tour reserveren

Stadsgids Antwerpen bij BeroepsBelg.

Nello & Patrasche

Het meest gelezen verhaal ter wereld over Vlaanderen speelt zich volledig af in de Koekenstad. Nello & zijn hond Patrasche zijn enorm gekend in Japan; er zijn zelfs 5 Hollywoodfilms gemaakt over dit verhaal, en amper iemand kent het hier. Waarom is het zo bekend in het buitenland? Wie schreef dit succesvolle verhaal in 1872? Leer dit sprookje vol vriendschap en trots kennen met onze stadsgids Antwerpen aan je zijde!

Deze tour reserveren

Art down the street

De stad is eigenlijk één groot openlucht museum. Je kan er beelden, graffiti- en stripmuren, fonteinen en nog meer ontdekken. Kijk met een open geest naar al het schone wat het straatbeeld te bieden heeft. Wist je dat België het meeste striptekenaars heeft per vierkante kilometer? Of dat er maar liefst 200 beelden de straten sieren in Antwerpen? De meest verrassende tour bij BeroepsBelg, "Art down the street".

Deze tour reserveren

Stadsgids Antwerpen bij BeroepsBelg.

Cafélegendes 1

De geheimen van enkele stadslegendes, aangevuld met leuke, dorstlessende stops in verschillende bruine kroegjes, is de rode draad van deze succesvolle tour. Bedrijven, families en vrienden kunnen hier hun hart ophalen. Zeg nu zelf, wie drinkt er niet graag een drankje in goed gezelschap op een mooie plek?

Deze tour reserveren

Zuiders Antwerpen

Het warmste deel van de Stad werd vroeger opgedeeld in een cultureel en een havengedeelte. In de 21ste eeuw werd deze ganse wijk omgedoopt tot een buurt van kunsten, galerieën en hippe bars. Leer deze gezellige wijk kennen als geen ander, dankzij Tanguy Ottomer, tijdens deze fantastische tour "Zuiders Antwerpen".

Deze tour reserveren

Stadsgids Antwerpen op maat

Wil je graag een tour geheel naar jouw wensen laten ontwerpen? Kan je geen keuze maken tussen onze tours en wil je een mix van verschillende wandelingen? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen?  Dan is "Antwerpen op Maat" de beste keuze voor jou.

Opkomende steden om naar uit te kijken!

Ondertussen bieden we al verschillende tours aan in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent en Knokke. Toch is BeroepsBelg altijd volop bezig met het uitbreiden van zijn aanbod. Zo mag je onder andere de steden Leuven, Mechelen en Hasselt in de nabije toekomst verwachten. Graag op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of contacteer onze stadsgidsen.

Alle tours bekijken Contact opnemen

Stadsgids Antwerpen bij BeroepsBelg.

Volg ons via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Tours
Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze