Stadsgids Knokke

Stadsgids Knokke? Award winnende stadsgids en bestseller auteur Tanguy Ottomer kent dé leukste gidstour binnen Knokke. Hét Saint-Tropez van België, de parel aan de Belgische Kust. Ontdek het onderaan!

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

Knokke-Le-Zoute is meer dan een shopping paradijs aan de kust. De verrassende architectuur, boeiende kunstenaars, wereldbekende sterren en royals maakten van dit kustdorpje het Saint-Tropez van België.

Op de fiets in Knokke met een gepassioneerde stadsgids!

Knokke, het Saint-Tropez van België, heeft door de eeuwen heen haar schitterende status meer dan verdiend. De crème de la crème van kunstenaars, architecten, beroemdheden en vogels kan je hier allemaal terugvinden. 

Wist je dat Marlène Dietrich, Frank Sinatra en Keith Haring hier vroeger wel eens vertoefde? Het Casino werd ontworpen door dezelfde architect die De Singel heeft gebouwd in Antwerpen? Kortom, spring op je fiets en ga mee op fietstocht met onze stadsgids Knokke en beleef het "Knokke van vroeger"...

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je steeds terug via onderstaande knop. Boek bovendien via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting. PS: Meest gestelde vragen rond onze stadsgidsen en tours kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Stadsgids Knokke breidt zich uit. Ontdek onze opkomende steden!

Ondertussen bieden we al verschillende tours aan in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent en Knokke. Toch is BeroepsBelg altijd volop bezig met het uitbreiden van zijn aanbod. Zo mag je onder andere de steden Leuven, Mechelen en Hasselt in de nabije toekomst verwachten. Graag op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of contacteer onze stadsgidsen.

Alle tours bekijkenContact opnemen

Stadsgids Knokke bij BeroepsBelg.

Stadsgids Knokke bij BeroepsBelg.

Volg ons via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Tours
Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze