Stadswandeling Brugge

Het Venetië van het noorden, de grandeur van de Middeleeuwen. Award winnende gids Tanguy Ottomer verzamelde de leukste stadswandelingen binnen Brugge! Ontdek onderaan het aanbod.

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

1) Best of Brugges

Leer de middeleeuwse parel van België kennen tijdens een stadswandeling met onze BeroepsBruggeling, Tanguy Ottomer. De stad uit de 15e eeuw die tijdens de 21e eeuw nog steeds bezoekers doet verbazen, er zijn weinig steden die dat kunnen zeggen. De verschillende kerken, bruggetjes en heerlijke pleinen worden allemaal met plezier belicht… tijdens de wandeling "Best of Brugges".

Meer info over deze stadswandeling?

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je terug via onderstaande knop! PS: boek via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting.

Nu reserveren

2) Brugge op maat

Wil je graag een stadswandeling naar jouw wensen laten ontwerpen? Kan je geen keuze maken tussen ons aanbod en wil je een mix van verschillende wandelingen? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dan is "Brugge op Maat" de beste keuze voor jou!

Stadswandeling Brugge zelf samenstellen?

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je terug via onderstaande knop! PS: boek via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting.

Stadswandeling Brugge door BeroepsBelg Tanguy Ottomer.

Wie is Tanguy Ottomer?

Stadsgids en personal shopper Tanguy Ottomer (1981) bouwde zijn eenmanszaak uit tot het succesvolle 'Buro BeroepsBelg' dat verschillende originele stadswandelingen en meer aanbiedt te Brugge, Gent, Knokke, Antwerpen en Brussel. Hij selecteerde de beste ambassadeurs van België om je in elke stad een onvergetelijke trip te bezorgen. Geniet volop van de boeiende anekdotes en verborgen plekken met een expert aan je zijde.

Zijn spontane aanpak leverde hem veel lof op, onder andere van The New York Times, The Financial Times en CNN, die Tanguy uitriep tot "one of the 7 savviest tour guides in the world".

Meest gestelde vragen rond stadswandeling Brugge:

  • Ik zou graag een mix van verschillende rondleidingen willen. Kan dat? Absoluut. Wij maken met plezier een stadswandeling geheel op maat.


  • Wij zijn met een kleine groep. Kunnen wij ook een rondleiding vastleggen? Uiteraard. Wij starten met een stadswandeling vanaf één persoon. Je betaalt het startbedrag van 15p. Ben je alleen, met zes of elf: je betaalt steeds 15p.


  • Ik heb momenteel nog geen idee hoe groot mijn groep zal zijn. Kan ik het exacte aantal later doorgeven? Dat kan zeker. Dan vragen wij om voor 15p reeds te reserveren, de extra deelnemers kunnen tot een dag ervoor doorgegeven worden wanneer je met creditcard betaald. Zonder kaart vragen we een week op voorhand het juiste aantal door te geven. Alleen zo ben je zeker van je reservatie.


  • Mijn groep is groter dan 25p. Wordt onze groep gesplitst? Ja, van zodra er meer dan 30 deelnemers zijn, voorzien wij een tweede gids. Dit omwille van het comfort van de deelnemers en de stem van de gids. Wij hebben een super leuk en enthousiast team van boeiende ambassadeurs in elke stad!


  • Zijn alle wandelingen rolstoelvriendelijk? Normaal gezien zijn al onze stadswandelingen rolstoelvriendelijk. Geef het toch even voor alle zekerheid mee bij je reservatie zodat de gids er extra rekening mee kan houden.


  • Wij willen graag Tanguy Ottomer als persoonlijke gids. Is hij altijd de gids? Neen. Wil je enkel en alleen Tanguy als je persoonlijke gids? Dan wordt er een extra fee aangerekend. Enkel zo ben je 100% zeker dat hij je gids is.

FAQ-pagina bekijken

Stadswandeling Brugge door BeroepsBelg Tanguy Ottomer.

Stadswandeling Brugge

Volg ons via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Tours
Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze