Teambuilding Brussel

Teambuilding Brussel gezocht? Award winnende stadsgids en bestseller auteur Tanguy Ottomer bundelde de leukste team activiteiten binnen Brussel. Een heerlijke mix van cultuur, architectuur en boeiende verhalen. Ontdek onderaan ons aanbod!

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

Teambuilding activiteiten te Brussel:

Wie is BeroepsBelg Tanguy Ottomer?

Stadsgids en personal shopper Tanguy Ottomer (1981) bouwde zijn eenmanszaak uit tot het succesvolle 'Buro BeroepsBelg' dat verschillende originele teambuildings en meer aanbiedt te Brussel, Brugge, Gent, Knokke en Antwerpen.

Zijn spontane aanpak leverde hem veel lof op, onder andere van The New York Times, The Financial Times en CNN, die Tanguy uitriep tot "one of the 7 savviest tour guides in the world".

1) Best of Brussels

De hoofdstad van het unieke België heeft ongelooflijke monumenten, prachtige architectuur en verschillende lekkernijen die iedere levensgenieter weet te verleiden. Wandel met een expert aan je zijde doorheen het hart van Europa, dankzij onze teambuilding "Best of Brussels".

"Best of Brussels" als teamuitje boeken?

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je terug via onderstaande knop! PS: boek via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting.

Nu reserveren

Teambuilding Brussel door BeroepsBelg, Tanguy Ottomer.

2) Time Machine Brussel

Ga mee op stap doorheen de nostalgische wereld van Brussel. Wist jij dat vanaf de jaren `50 de stad enorm is hertekend?  Wil je weten wat er allemaal afgebroken is? Ga dan mee op stap met een expert aan je zijde.

Verwacht voorjaar '22

Graag op de hoogte blijven van dit opkomend teamuitje? Neem contact op of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact opnemen


3) Brussel op maat

Wil je graag een teamevent naar jouw wensen laten ontwerpen? Kan je geen keuze maken tussen onze teambuildings en wil je een mix van verschillende wandelingen? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dan is het teamuitje "Brussel op Maat" de beste keuze voor jou!

Teambuilding Brussel zelf samenstellen? 

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je terug via onderstaande knop! PS: boek via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting.

Teambuilding Brussel door BeroepsBelg, Tanguy Ottomer.

Meest gestelde vragen rond teambuilding Brussel:

  • Ik zou graag een mix van verschillende rondleidingen willen. Kan dat? Absoluut. Wij maken met plezier een teambuilding geheel op maat.


  • Wij zijn met een kleine groep. Kunnen wij ook een rondleiding vastleggen? Uiteraard. Wij starten met een teambuilding vanaf één persoon. Je betaalt het startbedrag van 15p. Ben je alleen, met zes of elf: je betaalt steeds 15p.


  • Ik heb momenteel nog geen idee hoe groot mijn groep zal zijn. Kan ik het exacte aantal later doorgeven? Dat kan zeker. Dan vragen wij om voor 15p reeds te reserveren, de extra deelnemers kunnen tot een dag ervoor doorgegeven worden wanneer je met creditcard betaald. Zonder kaart vragen we een week op voorhand het juiste aantal door te geven. Alleen zo ben je zeker van je reservatie.


  • Mijn groep is groter dan 25p. Wordt onze groep gesplitst? Ja, van zodra er meer dan 30 deelnemers zijn, voorzien wij een tweede gids. Dit omwille van het comfort van de deelnemers en de stem van de gids. Wij hebben een super leuk en enthousiast team van boeiende ambassadeurs in elke stad!


  • Zijn alle rondleidingen rolstoelvriendelijk? Normaal gezien zijn al onze teambuildings rolstoelvriendelijk. Geef het toch even voor alle zekerheid mee bij je reservatie zodat de gids er extra rekening mee kan houden.


  • Wij willen graag Tanguy Ottomer als persoonlijke gids. Is hij altijd de gids? Neen. Wil je enkel en alleen Tanguy als je persoonlijke gids? Dan wordt er een extra fee aangerekend. Enkel zo ben je 100% zeker dat hij je gids is.

FAQ-pagina bekijken

Meer over Brussel?

Ontdek de stad Brussel via de boeken van award winnende gids én bestseller auteur, Tanguy Ottomer.

Boek Time Machine Brussels door Tanguy Ottomer.

Naar de webshop

Teambuilding Brussel

Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze Book online now!