Teambuilding Knokke

Teambuilding Knokke? Award winnende stadsgids en bestseller auteur Tanguy Ottomer kent dé leukste teamactiviteit binnen Knokke. Hét Saint-Tropez van België, de parel aan de Belgische Kust. Ontdek onderaan ons aanbod!

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

Wie is BeroepsBelg Tanguy Ottomer?

Stadsgids en personal shopper Tanguy Ottomer (1981) bouwde zijn eenmanszaak uit tot het succesvolle 'Buro BeroepsBelg' dat verschillende originele teambuildings en meer aanbiedt te Knokke, Antwerpen, Brussel, Brugge en Gent

Zijn spontane aanpak leverde hem veel lof op, onder andere van The New York Times, The Financial Times en CNN, die Tanguy uitriep tot "one of the 7 savviest tour guides in the world".

Knokke-Le-Zoute is meer dan een shopping paradijs aan de kust. De verrassende architectuur, boeiende kunstenaars, wereldbekende sterren en royals maakten van dit kustdorpje het Saint-Tropez van België.

Fietstocht in Knokke-Le Zoute

Het Saint-Tropez van België heeft door de eeuwen heen haar schitterende status meer dan verdiend. De crème de la crème van kunstenaars, architecten, beroemdheden en vogels kan je hier allemaal terugvinden. 

Wist je dat Marlène Dietrich, Frank Sinatra en Keith Haring hier vroeger wel eens vertoefde? Het Casino werd ontworpen door dezelfde architect die De Singel heeft gebouwd in Antwerpen? Kortom, spring op je fiets en ga mee op fietstocht met een expert in het "Knokke van Vroeger"...

Deze fietstocht als teamuitje boeken?

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je terug via onderstaande knop! PS: boek via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting.

Nu reserveren

Teambuilding Knokke door BeroepsBelg, Tanguy Ottomer.

Meest gestelde vragen rond teambuilding Knokke:

  • Ik zou graag een mix van verschillende rondleidingen willen. Kan dat? Absoluut. Wij maken met plezier een teambuilding geheel op maat.


  • Wij zijn met een kleine groep. Kunnen wij ook een rondleiding vastleggen? Uiteraard. Wij starten met een teambuilding vanaf één persoon. Je betaalt het startbedrag van 15p. Ben je alleen, met zes of elf: je betaalt steeds 15p.


  • Ik heb momenteel nog geen idee hoe groot mijn groep zal zijn. Kan ik het exacte aantal later doorgeven? Dat kan zeker. Dan vragen wij om voor 15p reeds te reserveren, de extra deelnemers kunnen tot een dag ervoor doorgegeven worden wanneer je met creditcard betaald. Zonder kaart vragen we een week op voorhand het juiste aantal door te geven. Alleen zo ben je zeker van je reservatie.


  • Mijn groep is groter dan 25p. Wordt onze groep gesplitst? Ja, van zodra er meer dan 30 deelnemers zijn, voorzien wij een tweede gids. Dit omwille van het comfort van de deelnemers en de stem van de gids. Wij hebben een super leuk en enthousiast team van boeiende ambassadeurs in elke stad!


  • Wij willen graag Tanguy Ottomer als persoonlijke gids. Is hij altijd de gids? Neen. Wil je enkel en alleen Tanguy als je persoonlijke gids? Dan wordt er een extra fee aangerekend. Enkel zo ben je 100% zeker dat hij je gids is.

FAQ-pagina bekijken

Teambuilding Knokke

Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Tours
Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze