Ondernemen in 't Stad van Vroeger
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

Wie herinnert zich nog de snoepfabriek van Roodthooft in de Lange Leemstraat? Of, veel langer geleden, de koffiebranderij van De Roode Pelikaan in de Broederminstraat? Wie kent iemand die de was altijd ging mangelen bij wasserij Goossens? Of wie heeft vroeger nog op de schoot van Sinterklaas gezeten in het Grand Bazar warenhuis? De geschiedenis van Antwerpen is gevormd en gekleurd door dit soort bedrijven, en zeker ook door de ondernemers erachter. In de verhalen in dit boek leren we hen kennen als slimme zakenmannen en harde werkers, maar vooral ook als geëngageerde burgers en echte gentlemen, die er telkens in slagen om hun bedrijf aan te passen aan de veranderende tijden.

Stadsgids TANGUY OTTOMER ging op bezoek bij enkele van zijn favoriete Antwerpse ondernemingen met een rijke geschiedenis en een sterke traditie. Hij ging er praten met de mensen achter het merk: voormalige en huidige werknemers, oudere en jongere generaties van ondernemende families, bestuurders op rust en zaakvoerders van nu. Hun persoonlijke verhalen zijn de ziel van dit boek. Ze worden geïllustreerd met foto’s uit persoonlijke en bedrijfsarchieven, en gekleurd door anekdotes die tot de verbeelding spreken.

Dit derde boek in de reeks ’T STAD VAN VROEGER is een nostalgische en inspirerende ode aan het Antwerpen van weleer en aan de mensen die de Koekenstad gevormd hebben. Een trip down memory lane voor iedereen met een hart voor ondernemerschap en voor ’t Stad.


Ondernemen in 't Stad van Vroeger

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}*

Verkocht per nIEUWE DRUK | * Inclusief 6% BTW

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

Ondernemen in 't Stad van Vroeger is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor Ondernemen in 't Stad van Vroeger .

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze