Activiteiten België

België bezoeken of ontdekken? Award winnende gids en bestseller auteur Tanguy Ottomer verzamelde voor jou enkele onvergetelijke activiteiten in België. Ontdek ze onderaan!

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

BeroepsBelg Tanguy Ottomer

Gepassioneerde gids en personal shopper Tanguy Ottomer (1981) bouwde zijn eenmanszaak uit tot het succesvolle 'Buro BeroepsBelg' dat originele activiteiten in België en meer aanbiedt in verschillende steden te België. Zijn spontane aanpak leverde hem veel lof op, onder andere van The New York Times, The Financial Times en CNN, die Tanguy uitriep tot "one of the 7 savviest tour guides in the world"

Ontdek binnen deze pagina zijn aanbod aan activiteiten in België! Graag een gids in de hand? Ontdek zijn bestsellers webshop!

Activiteiten in Antwerpen

Antwerpen, het centrum van de wereld volgens haar bewoners. Ontdek waarom ze zo vol zijn van hun stad! Meest gestelde vragen rond onze gidsen en activiteiten kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Eilandje 2.0

Het Eilandje, eerst als havenbuurt, vandaag als de meest belovende wijk van Antwerpen. Met musea als het MAS en het Red Star Line, het gloednieuwe Havenhuis, oogverblindende lofts en dure jachten heeft deze voormalige havenbuurt veel te vertellen. De mix van cultuur, architectuur en een knap staaltje van stadsinnovatie komen hier allemaal aan bod.

Deze activiteit reserveren

Time Machine Antwerpen

Deze activiteit werd gecreëerd door professionele gids Tanguy Ottomer die verschillende archieven indook om een unieke verzameling te presenteren zowel in het boek "Time Machine Antwerpen" als in deze onvergetelijke activiteit. Werkelijk "a trip down memory lane" voor de minder jonge deelnemer of een boeiende ontdekking voor anderen!

Deze activiteit reserveren

Ontdek nog meer activiteiten

Activiteiten België in Antwerpen door BeroepsBelg.

Activiteiten in Brussel

De hoofdstad van België heeft een heerlijke mix van cultuur, architectuur en boeiende verhalen. Meest gestelde vragen rond onze gidsen en activiteiten kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Best of Brussels

De hoofdstad van België heeft meer dan enkel Manneke Pis, het Atomium en het Koninklijk Paleis. Denk aan de ongelooflijke monumenten, prachtige architectuur en verschillende lekkernijen die iedere levensgenieter weet te verleiden. Tijdens deze activiteit wandel je voorbij verschillende highlights van de Europese Unie, maar ook enkele vergeten plekken die deze heuvelachtige stad zo uniek maakt.

Deze activiteit reserveren

Brussel op maat

Wil je graag een activiteit volledig naar jouw wensen laten ontwerpen? Kan je geen keuze maken tussen onze wandelingen en wil je een mix van verschillende activiteiten? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dan is "Brussel op Maat" de beste keuze voor jou. Onze gidsen stellen met plezier een onvergetelijk bezoek voor jou samen.

Activiteit laten samenstellen

Ontdek nog meer activiteiten

Activiteiten België in Brussel door BeroepsBelg.

Activiteiten in Brugge

Een bezoek aan het Venetië van het noorden is net alsof je in een teletijdmachine stapt. De grandeur van de Middeleeuwen ligt aan je voeten. Meest gestelde vragen rond onze gidsen en activiteiten kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Best of Brugges

Leer de middeleeuwse parel van België kennen tijdens een wandeling met onze BeroepsBruggeling, Tanguy Ottomer. De stad uit de 15e eeuw die tijdens de 21e eeuw nog steeds bezoekers doet verbazen, er zijn weinig steden die dat kunnen zeggen. De verschillende kerken, bruggetjes en pleinen worden allemaal met plezier belicht tijdens deze activiteit.

Deze activiteit reserveren

Brugge op maat

Graag een activiteit volledig naar jouw wensen laten samenstellen? Wil je een mix van verschillende wandelingen of activiteiten? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dan is onze "Brugge op Maat" de beste keuze voor jou. Onze gidsen ontwerpen met plezier voor jou een onvergetelijk bezoek volledig op maat.

Activiteit laten samenstellen

Activiteiten België in Brugge door BeroepsBelg.

Activiteiten in Gent

Activiteiten België gezocht? Gent heeft het allemaal: spraakmakende architectuur, rijke geschiedenis en een hippe uitgaan-scène! Meest gestelde vragen rond onze gidsen en activiteiten kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Best of Gent

Wandel langs de verschillende kanalen van de stad van Karel V. en de gebroeders van Eyck met onze expert aan je zijde. De magische architectuur van verschillende eeuwen laat altijd een verpletterende indruk na. Tanguy Ottomer, brengt je langs de mooiste plekken van de lichtstad van België. Een activiteit waar je mond van open valt!

Deze activiteit reserveren

Gent op maat

Graag een mix van verschillende wandelingen of activiteiten? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dankzij "Gent op maat" bieden we de mogelijkheid zelf een activiteit te laten samenstellen, volledig op maat. Onze gidsen ontwerpen met plezier voor jou een onvergetelijk bezoek aan Gent.

Activiteit laten samenstellen

Ontdek nog meer activiteiten

Activiteiten België in Gent door BeroepsBelg.

Activiteiten in Knokke

Het Saint-Tropez van België heeft door de eeuwen heen haar schitterende status meer dan verdiend. De crème de la crème van kunstenaars, architecten, beroemdheden en vogels kan je hier allemaal terugvinden. 

Wist je dat Marlène Dietrich, Frank Sinatra en Keith Haring hier vroeger wel eens vertoefde? Het Casino werd ontworpen door dezelfde architect die De Singel heeft gebouwd in Antwerpen? Kortom, spring op je fiets en ga mee op fietstocht met een expert in het "Knokke van Vroeger"...

Opkomende activiteiten België

BeroepsBelg is altijd volop bezig met het uitbreiden van zijn aanbod, aan activiteiten in België. Zo mag je onder andere de steden Leuven, Mechelen en Hasselt in de nabije toekomst verwachten! Graag op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact op!

✆ 0494.254.159 Contacteer ons

Activiteiten België, Tanguy Ottomer van BeroepsBelg.

Volg onze activiteiten in België via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze