FAQ

Kan ik aansluiten bij een groep?

Ja, sinds kort doen wij elke zaterdag van 14-16u een tour 'Best of Antwerp'.  Alle andere tours zijn steeds privé te boeken.

Wij zijn met een kleine groep. Kunnen wij ook een rondleiding vastleggen?

Uiteraard.  Wij starten met een tour vanaf één persoon.  Je betaalt het startbedrag van 15p.  Ben je alleen, met zes of elf: je betaalt steeds 15p.

Ik heb momenteel nog geen idee hoe groot mijn groep zal zijn. Kan ik het exacte aantal later doorgeven?

Dat kan zeker.  Dan vragen wij om voor 15p reeds te reserveren, de extra deelnemers kunnen tot een dag ervoor doorgegeven worden wanneer je met creditcard betaalt.  Zonder kaart vragen we een week op voorhand het juiste aantal door te geven.  Alleen zo ben je zeker van je reservatie.

Mijn groep is groter dan 25p. Wordt onze groep gesplitst?

Ja, van zodra er meer dan 30 deelnemers zijn, voorzien wij een tweede gids (geen extra kost).  Dit omwille van het comfort van de deelnemers en de stem van de gids.  Wij hebben een super leuk en enthousiast team van boeiende ambassadeurs in elke stad!

Ik zou graag een mix van verschillende rondleidingen willen. Kan dat?

Absoluut.  Wij maken met plezier een tour geheel op maat.

Hoe kan ik 10% online discount krijgen?

Enkel wanneer je een privé-tour via ons betalingsplatform boekt en betaalt, krijg je automatisch 10% discount verrekend.

Wij kunnen last minute niet op tijd geraken, wat doen we best?

Te laat komen kan in uitzonderlijke gevallen weleens gebeuren.  Wij vragen om zeker het noodnummer +3249425419 op voorhand te berichten per whatsapp.  Een half uur te laat zonder enige verwittiging zien wij als een annulering van de klant en zal de gids weer naar huis toe keren.

Ik wil mijn tour annuleren. Krijg ik mijn geld terug?

Wij doen geen enkele vorm van terugbetalingen tot en met 30 dagen voor de reservatie.  Annuleer je langer dan een maand van tevoren, dan geven wij graag een voucher voor het reeds betaalde bedrag en deze blijft een volledig jaar geldig op alle rondleidingen uit ons gamma.  


Wij willen graag Tanguy Ottomer als persoonlijke gids. Is hij altijd de gids?

Neen.  Wil je enkel en alleen Tanguy als je persoonlijke gids?  Dan wordt er een extra fee aangerekend.  Enkel zo ben je 100% zeker dat hij je gids is.

Kan ik zelf mijn favoriete gids kiezen?

Ja, je kan steeds je voorkeur doorgeven, maar alles hangt af van de beschikbaarheid van de gids.  Wij zullen er alles aan doen om de juiste gids bij de juiste klant te reserveren.

Wat gebeurt er als het regent?

Elke tour gaat steeds door zoals vastgelegd.  Weer of geen weer: onze gidsen staan er steeds.  Er is altijd wel een plek waar we eventueel kunnen schuilen indien nodig.

Zijn alle rondleidingen rolstoelvriendelijk?

Normaal gezien zijn al onze tours  rolstoelvriendelijk.  Geef het toch even voor alle zekerheid mee bij je reservatie zodat de gids er extra rekening mee kan houden.

Ik wil graag een rondleiding in de Handelsbeurs. Kan dit op elk tijdstip?

Neen.  Alles hangt af van de evenementen die er plaatsvinden.  Wij zoeken graag de perfecte datum voor jou.

De Handelsbeurs is een evenementenlocatie, wat dus maakt dat dit voorrang kan krijgen op een geboekte rondleiding.  Wij proberen dit uiteraard altijd te vermijden, maar jammer genoeg hebben wij dit niet onder controle.  Wij zoeken dan meteen een ander gepast moment of betalen wij uitzonderlijk de ganse boeking terug.

Ik had een reservatie staan tijdens een verplichte lock down en kreeg een tegoedbon/cadeaukaart maar deze is verlopen. Wat nu?

Enkel tijdens een verplichte lock down kregen onze klanten  een voucher/cadeaukaart van het gehele bedrag en dit gebeurde volledig kosteloos.  Deze waren extra lang geldig tot een maximum van twee jaar.  Een extra verlenging daarbovenop of een terugbetaling worden nooit gedaan.

Hoe lang is mijn voucher/cadeaukaart geldig?

Elke voucher of cadeaukaart is standaard 12 maanden geldig (tenzij anders vermeld).  Mocht de bon langer geldig zijn, dan staat het erop vermeld.  Terugbetalingen of verlengingen worden nooit gedaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze