Beste Lunchplekken met een verhaal #Antwerpen

FIERA


Het mooiste restaurant van België bevindt zich in de prachtig gerestaureerde schippersbeurs in de buurt van de Meir.  Aanpalend vind je de schitterende Handelsbeurs terug die compleet gerestaureerd werd met de nodige zorg en perfectie.  Het restaurant is vanaf dag één dé hotspot van Antwerpen geworden waar je leuke mensen ontmoet, op een zalige manier wordt bediend en waar je smaakpapillen ondergedompeld worden in een bad van lekkernijen.

Kortom: een bezoek aan Fiera is gewoonweg pure verwennerij.


Reserveer hier je tafel

CIRO'S


Een café dat in 1962 omgevormd werd tot misschien wel meest Antwerpse restaurant (en dat is een grootste compliment), dat is Ciro's aan de Amerikalei.  Ex Rode Duivel Albert De Herdt maakte van dit etablissement een gekende plek, maar de nieuwe eigenaar Eugène gaf het een gouden omkadering.  Hier eet de rasechte Sinjoor zijn steak met frietjes en proef je de ziel van de Stad.  Sowieso één van mijn all-time favourite restaurants van België.


Reserveer hier je tafel

BOURLA


Restaurant (de kleine) Bourla werd vijfentwintig jaar geleden opgericht door Anton & Steven in de Kelderstraat naast de voormalige Franse Opera van Antwerpen, beter gekend als den Bourla.  In de schaduw van dit 19e eeuws theater verhuisden ze in 2008 naar het statige Beaux-artspaleis aan de Graanmarkt.  Resultaat: een groter restaurant met een interieur dat je van Parijs doet dromen mét een gigantisch terras onder de kranige bomen van dit plein.  Winter, lente, zomer of herfst: het is hier altijd gezellig vertoeven.

Reserveer hier je tafel
Vrijdagmarkt 12 - 2000 Antwerpen
info@BeroepsBelg.be
T +32494254159
WhatsApp
BE0599930251

Blog
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze Book online now!