Genomineerd Leesjury 2023-24

Het nieuws dat bestsellerauteur Tanguy Ottomer genomineerd is door de leesjury 2023-2024 met zijn kinderboek 'Van Manneke Pis tot de betoverde haas', werd zonet bekend gemaakt.  Het is niet verwonderlijk dat Ottomer genomineerd wordt, gezien zijn toewijding aan het creëren van verhalen die kinderen aanmoedigen om te lezen en hun verbeelding stimuleren. 'Van Manneke Pis tot de betoverde haas' is een boek waarin Ottomer op een leuke en educatieve manier de erfenis van België aan kinderen presenteert.

Het boek is geschreven voor kinderen in de leeftijdsgroep van 7 tot en met 12 jaar en richt zich op thema's zoals geschiedenis, erfgoed en cultuur.  Het is bewonderenswaardig dat de leesjury Ottomer heeft genomineerd, omdat het belang van het promoten van lezen en educatie in deze tijd van digitale overvloed belangrijker is dan ooit tevoren. Kinderen moeten worden aangemoedigd om te lezen en zich te verdiepen in onderwerpen die niet in een digitale wereld kunnen worden gevonden.

Door een boek te schrijven over de fascinerende culturele en historische erfenis van België, weet Ottomer kinderen te boeien en te betrekken bij het verkennen van deze aspecten van hun land. Zijn verhalende stijl is niet alleen leuk, maar ook boeiend, waardoor de nieuwsgierigheid en verbeelding van kinderen worden aangewakkerd.

Kortom, de nominatie van Tanguy Ottomer door de leesjury is een mooie erkenning, en 'Van Manneke Pis tot de betoverde haas' is een inspirerende en educatieve aanvulling op elk bibliotheek voor kinderen. Laten we meer nominaties en boeken hebben zoals deze, die kinderen aanmoedigen om te lezen en te leren over de fascinerende culturele en historische erfenis van hun land.


Bestel hier jouw exemplaar!Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze