Stadsgids België

Welkom bij BeroepsBelg! Award winnende stadsgids en bestseller auteur Tanguy Ottomer selecteerde de beste ambassadeurs om jouw bezoek aan België onvergetelijk te maken. Ontdek onze tours onderaan.

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

BeroepsBelg Tanguy Ottomer

Gepassioneerde stadsgids en personal shopper Tanguy Ottomer (1981) bouwde zijn eenmanszaak uit tot het succesvolle 'Buro BeroepsBelg' dat verschillende originele tours en meer aanbiedt in verschillende steden te België. Zijn spontane aanpak leverde hem veel lof op, onder andere van The New York Times, The Financial Times en CNN, die Tanguy uitriep tot "one of the 7 savviest tour guides in the world"

Ontdek binnen deze pagina zijn aanbod aan tours in België! Graag een stadsgids in de hand? Ontdek onze boeken via de webshop!

Tours Antwerpen

Antwerpen, het centrum van de wereld volgens haar bewoners. Ontdek waarom ze zo vol zijn van hun stad! Meest gestelde vragen rond onze stadsgidsen en tours kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Eilandje 2.0

Het Eilandje, eerst als havenbuurt, vandaag als de meest belovende wijk van Antwerpen. Met musea als het MAS en het Red Star Line, het gloednieuwe Havenhuis, oogverblindende lofts en dure jachten heeft deze voormalige havenbuurt veel te vertellen. De mix van cultuur, architectuur en een knap staaltje van stadsinnovatie komen hier allemaal aan bod.

Deze tour reserveren

Time Machine Antwerpen

Deze tour werd gecreëerd door stadsgids Tanguy Ottomer die verschillende archieven indook om een unieke verzameling te presenteren zowel in het boek "Time Machine Antwerpen" als in deze onvergetelijke tour. Werkelijk "a trip down memory lane" voor de minder jonge deelnemer of een boeiende ontdekking voor anderen!

Deze tour reserveren

Ontdek nog meer tours in Antwerpen

Stadsgids België in Antwerpen door BeroepsBelg.

Tours Brussel

De hoofdstad van België heeft een heerlijke mix van cultuur, architectuur en boeiende verhalen. Meest gestelde vragen rond onze stadsgidsen en tours kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Best of Brussels

De hoofdstad van België heeft meer dan enkel Manneke Pis, het Atomium en het Koninklijk Paleis. Denk aan de ongelooflijke monumenten, prachtige architectuur en verschillende lekkernijen die iedere levensgenieter weet te verleiden. Tijdens deze tour wandel je voorbij verschillende highlights van de Europese Unie, maar ook enkele vergeten plekken die deze heuvelachtige stad zo uniek maakt.

Deze tour reserveren

Brussel op maat

Wil je graag een tour in Brussel volledig naar jouw wensen laten ontwerpen? Kan je geen keuze maken tussen onze wandelingen en wil je een mix van verschillende activiteiten? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dan is onze tour "Brussel op Maat" de beste keuze voor jou. Onze stadsgidsen stellen met plezier een onvergetelijk bezoek voor jou samen.

Tour Brussel laten samenstellen

Ontdek nog meer tours in Brussel

Stadsgids België in Brussel door BeroepsBelg.

Tours Brugge

Een bezoek aan het Venetië van het noorden is net alsof je in een teletijdmachine stapt. De grandeur van de Middeleeuwen ligt aan je voeten. Meest gestelde vragen rond onze stadsgidsen en tours kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Best of Brugges

Leer de middeleeuwse parel van België kennen tijdens een wandeling met onze BeroepsBruggeling, Tanguy Ottomer. De stad uit de 15e eeuw die tijdens de 21e eeuw nog steeds bezoekers doet verbazen, er zijn weinig steden die dat kunnen zeggen. De verschillende kerken, bruggetjes en heerlijke pleinen worden allemaal met plezier belicht tijdens deze tour.

Deze tour reserveren

Brugge op maat

Graag een tour in Brugge volledig naar jouw wensen laten samenstellen? Wil je een mix van verschillende wandelingen of activiteiten? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dan is onze tour "Brugge op Maat" de beste keuze voor jou. Onze stadsgidsen ontwerpen met plezier voor jou een onvergetelijk bezoek volledig op maat.

Tour Brugge laten samenstellen

Stadsgids België in Brugge door BeroepsBelg.

Tours Gent

Gent heeft het allemaal: spraakmakende architectuur, rijke geschiedenis en een hippe uitgaan-scène! Meest gestelde vragen rond onze stadsgidsen en tours kan je vinden op onze FAQ-pagina.

Best of Gent

Wandel langs de verschillende kanalen van de stad van Karel V. en de gebroeders van Eyck met onze expert aan je zijde. De magische architectuur van verschillende eeuwen laat altijd een verpletterende indruk na. Stadsgids België, Tanguy Ottomer, brengt je langs de mooiste plekken van de lichtstad van België. Een tour waar je mond van open valt!

Deze tour reserveren

Gent op maat

Graag een mix van verschillende wandelingen of activiteiten? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dankzij onze tour "Gent op maat" bieden we de mogelijkheid zelf een tour te laten samenstellen, volledig op maat. Onze stadsgidsen ontwerpen met plezier voor jou een onvergetelijk bezoek aan Gent.

Tour Gent laten samenstellen

Ontdek nog meer tours in Gent

Stadsgids België in Gent door BeroepsBelg.

Tours Knokke

Het Saint-Tropez van België heeft door de eeuwen heen haar schitterende status meer dan verdiend. De crème de la crème van kunstenaars, architecten, beroemdheden en vogels kan je hier allemaal terugvinden. 

Wist je dat Marlène Dietrich, Frank Sinatra en Keith Haring hier vroeger wel eens vertoefde? Het Casino werd ontworpen door dezelfde architect die De Singel heeft gebouwd in Antwerpen? Kortom, spring op je fiets en ga mee op fietstocht met een expert in het "Knokke van Vroeger"...

Opkomende steden met stadsgids België

BeroepsBelg is altijd volop bezig met het uitbreiden van zijn aanbod. Zo mag je onder andere de steden Leuven, Mechelen en Hasselt in de nabije toekomst verwachten! Graag op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of contacteer onze stadsgids België.

+32(0)3 430 23 30 Contact opnemen

Stadsgids België, Tanguy Ottomer van BeroepsBelg.

Volg ons via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze