Stadswandeling Brussel

Award winnende gids Tanguy Ottomer verzamelde de leukste stadswandelingen binnen Brussel. Een heerlijke mix van architectuur, cultuur en boeiende verhalen! Ontdek onderaan het aanbod.

✆ 0494.254.159 Contact opnemen

1) Best of Brussels

De hoofdstad van België heeft meer dan enkel Manneke Pis, het Atomium en het Koninklijk Paleis. Het heeft bovendien ongelooflijke monumenten, prachtige architectuur en verschillende lekkernijen die iedere levensgenieter weet te verleiden. Tijdens de rondleiding met één van onze gidsen wandel je voorbij verschillende highlights van de Europese Unie, maar ook enkele vergeten plekken die deze heuvelachtige stad zo uniek maakt.

Meer info over deze stadswandeling?

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je terug via onderstaande knop! PS: boek via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting.

Nu reserveren

2) Time Machine Brussel

Ga mee op stap doorheen de nostalgische wereld van Brussel! Wist jij dat vanaf de jaren `50 de stad enorm is hertekend? Wil je weten wat er allemaal afgebroken is? Ga dan mee op stap met een expert aan je zijde tijdens deze stadswandeling. 

Deze wandeling wordt verwacht in het voorjaar van 2022. Graag op de hoogte blijven van deze opkomende wandeling? Neem contact op of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je alvast inspireren door zijn boek:

Boek Time Machine Brussels door BeroepsBelg Tanguy Ottomer.

Tanguy Ottomer dook in de archieven en selecteerde 50 foto’s van plekken in de Belgische hoofdstad. Sla de bladzijde om, ontdek waar de oude foto genomen werd én verwonder je over hoe exact dezelfde plek er vandaag uitziet door de lens van fotograaf Tim Fisher. Met de foto’s van vroeger op zak, trok hij door de stad om de 50 straten en pleinen opnieuw vast te leggen in het nu. 

Het resultaat zijn 50 bijzondere voor-en-na’s; het maakt van dit boek niet alleen een nostalgisch document om te koesteren, maar ook een echte conversation starter voor verschillende generaties.

3) Brussel op maat

Wil je graag een stadswandeling naar jouw wensen laten ontwerpen? Kan je geen keuze maken tussen onze wandelingen en wil je een mix van verschillende wandelingen? Of heb je een specifiek onderwerp waar je je graag laat in onderdompelen? Dan "Brussel op Maat" de beste keuze voor jou!

Stadswandeling Brussel zelf samenstellen?

Alle details zoals prijs, duur, start- en eindplaats vind je terug via onderstaande knop! PS: boek via ons online betalingsplatform en ontvang 10% korting.

Stadswandeling Brussel door BeroepsBelg Tanguy Ottomer.

Wie is Tanguy Ottomer?

Stadsgids en personal shopper Tanguy Ottomer (1981) bouwde zijn eenmanszaak uit tot het succesvolle 'Buro BeroepsBelg' dat verschillende originele stadswandelingen en meer aanbiedt te Brussel, Brugge, Gent, Knokke en Antwerpen. Hij selecteerde de beste ambassadeurs van België om je in elke stad een onvergetelijke trip te bezorgen. Geniet volop van de boeiende anekdotes en verborgen plekken met een expert aan je zijde.

Zijn spontane aanpak leverde hem veel lof op, onder andere van The New York Times, The Financial Times en CNN, die Tanguy uitriep tot "one of the 7 savviest tour guides in the world".

Meest gestelde vragen rond stadswandeling Brussel:

  • Ik zou graag een mix van verschillende rondleidingen willen. Kan dat? Absoluut. Wij maken met plezier een stadswandeling geheel op maat.


  • Wij zijn met een kleine groep. Kunnen wij ook een rondleiding vastleggen? Uiteraard. Wij starten met een stadswandeling vanaf één persoon. Je betaalt het startbedrag van 15p. Ben je alleen, met zes of elf: je betaalt steeds 15p.


  • Ik heb momenteel nog geen idee hoe groot mijn groep zal zijn. Kan ik het exacte aantal later doorgeven? Dat kan zeker. Dan vragen wij om voor 15p reeds te reserveren, de extra deelnemers kunnen tot een dag ervoor doorgegeven worden wanneer je met creditcard betaald. Zonder kaart vragen we een week op voorhand het juiste aantal door te geven. Alleen zo ben je zeker van je reservatie.


  • Mijn groep is groter dan 25p. Wordt onze groep gesplitst? Ja, van zodra er meer dan 30 deelnemers zijn, voorzien wij een tweede gids. Dit omwille van het comfort van de deelnemers en de stem van de gids. Wij hebben een super leuk en enthousiast team van boeiende ambassadeurs in elke stad!


  • Zijn alle wandelingen rolstoelvriendelijk? Normaal gezien zijn al onze stadswandelingen rolstoelvriendelijk. Geef het toch even voor alle zekerheid mee bij je reservatie zodat de gids er extra rekening mee kan houden.


  • Wij willen graag Tanguy Ottomer als persoonlijke gids. Is hij altijd de gids? Neen. Wil je enkel en alleen Tanguy als je persoonlijke gids? Dan wordt er een extra fee aangerekend. Enkel zo ben je 100% zeker dat hij je gids is.

FAQ-pagina bekijken

Stadswandeling Brussel door BeroepsBelg Tanguy Ottomer.

Stadswandeling Brussel

Volg ons via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
https://player.gotolstoy.com/7zxw6r7mz85ze